Vă salutăm în numele firmei CEPU SRL!

Share Button

Societatea CEPU SRL (Centru de Elaborare Proiecte Unionale – www.cepu.ro ) a luat naştere la Târgu Mureş în anul 2006 și este o firmă specializată în accesarea fondurilor nerambursabile unionale și naționale.
Scopul nostru primordial este ca prin realizarea de succes al proiectelor Clienţii noştri să obțină cât mai multe subvenţii nerambursabile, din resursele unionale ce stau la dispoziţia României. Obţinerea finanţării pentru Clienţii noştri este o componentă cheie a activităţii de consultanţă practicată de noi..

Clienţii noştri sunt persoane fizice, IMM-uri şi Micro-întreprinderi de pe tot teritoriul ţării. După 7 ani calendaristici, încheiaţi cu succes, suntem cunoscuţi pe piaţa românească, clienţii sunt multumiţi şi revin solicitând întocmirea de noi proiecte. În ultimii 8 ani de activitate am obținut sprijin financiar nerambursabil în valoare totală de cca. 40.000.000 euro, realizând peste 370 de proiecte de finanțare.

Din experienţele acumulate pe parcursul ultimilor 8 ani, am concluzionat, că multe societăţi, întreprinzători nu au luat în considerare posibilitatea participării la proiectele unionale datorită lipsei de informare şi de ori­entare în domeniu. Informaţia potrivită, la momentul potrivit, accederea la oportunităţile existente pot fi vitale şi utilizabile, oferind succesul sigur pentru societăţile care doresc să beneficieze de ele.

Noua perioadă de finanțare 2014-2020 aduce noi oportunități de finanțare pentru România și nu în ultimul rând o alocare totală mai mare față de perioada 2007-2013. Aceste alocări, fonduri nerambursabile în valoare de aproximativ 42 miliarde de euro vor reprezenta principala și cea mai avantajoasă sursă de finanțare pentru IMM-uri, microintreprinderi, agricultori, persoane fizice, antreprenori, instituții publice, administrație etc.
Ideile bune de afaceri merită și trebuie finanțate, dar ele primesc finanțare numai dacă sunt incluse în proiecte bine și corect întocmite, elaborate și selectate pentru finanțare. Pregătirea din timp a cererilor de finanțare este importantă, deoarece în multe cazuri sistemul primul venit, primul servit poate să excludă de la finanțare proiectele depuse în ultimul moment.

Tipurile de proiecte întocmite şi câştigate până acum de CEPU SRL:

Sprijinirea introducerii standardelor internaţionale (ISO), sprijinirea micro-întreprinderilor, agricultură, achiziționare de aparatură medicală pentru cabinete medicale și veterinare, turism, comerţ, dezvoltarea sistemelor IT, dezvoltare regională, industria prelucrătoare, producţie, stimularea înfiinţării de noi microîntreprinderi de către tineri, energie regenerabilă, construcţii, sprijin pentru START-UP-uri etc.

VĂ DORIM MULT SUCCES ÎN DEZVOLTAREA AFACERII DVS. CU AJUTORUL FONDURILOR UNIONALE ŞI NAŢIONALE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ doi = 3

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>