De ce ar trebui sa alegem case la rosu?

Share Button

Stim cu totii ca daca pana acum toata lumea era intr-o fuga continua in ceea ce priveste achizitionarea de apartamente luxoase in centrul oraselor, astazi pare ca rolurile s-au inversat in sensul ca din ce in ce mai multi beneficiari isi doresc sa achizitioneze case la rosu, pe care ulterior ei sa le poata transforma in adevarate oaze de liniste.

Conceptul de case la rosu nu este unul nou, insa a cunoscut apogeul in ultima perioada, din ce in ce mai multe persoane reusind sa gaseasca avantajele unei astfel de constructii ca fiind benefice pentru el si pentru cei apropiati.

Ce presupune achizitia unei case la rosu? Ei bine raspunsul este foarte simplu in sensul ca singurul aspect la care trebuie sa fie atent beneficiarul este acela de a alege cu grija firma de constructii care se va ocupa de proiect in sine, urmand ca de acolo ramificatiile sa poata fi acoperite conform contractelor. Poti cadea la diverse intelegeri cu constructorii, care pot realiza adiacent lucrarilor de constructie si anumite etape care in mod normal nu ar face parte din executia unei case la rosu.

Realizarea unei case la rosu inseamna ridicarea acesteia pana la nivelul inchiderii structurii de rezistenta. Fundatiile, placile sau planseele, peretii si grinzile, acestea sunt elementele constructive de care se va bucura o casa la rosu. De acolo, in sarcina ta cad lucrarile de bransare la utilitati, apa, gaz, electricitate, executia instalatiilor, dar si executia finisajelor la nivelul intregii structuri.

Multe persoane ar putea considera ca fiind dezavantajoasa achizitionarea de case la rosu in detrimentul unor case la cheie. Acest lucru vine ca urmare a necesitatii de a nu mai pierde timp in vederea construirii ci a-l castiga pe acesta. In realitate insa depinde de fiecare persoana in parte daca alege sa achizitioneze o casa in care doar va trebui sa se mute sau daca va alege o casa in care sa mai aiba putin de lucru. Pentru unele persoane ar putea parea a fi mai eficienta alegerea ulterioara a finisajelor dorite decat ca acestea sa le fie alese de catre echipa de constructori. Pe de alta parte unele persoane considera ca pretul pentru finisaje nu ar trebui inclus la nivel de structura construite ca ansamblu, ci separat, dupa realizarea unei case la rosu.

In definitiv preturile la cele doua tipuri de constructii sufera o diferenta numai prin prisma lucrurilor pe care nu le ofera o casa la rosu, acestea insa regasindu-se in costurile unei case la cheie.
Avantajele sunt prezente si de o parte si de cealalta a baricadei. Depinde insa cum sunt percepute aceste avantaje de catre fiecare utilizator in parte.
Noi, specialistii in constructii de la Avangart.ro realizam ambele tipuri de constructii si tocmai de aceea incercam pe cat posibil sa explicam la randul nostru toate beneficiile pe care aceste tipuri de constructie le au. Doar in acest fel suntem convinsi de faptul ca nu doar notiunile vor fi perfect intelese, ci si avantajele fiecarui tip de constructie in partre, astfel incat fiecare utilizattor sa se poata bucura de confortul mult dorit al casei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua + = 14

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>